Stappenplan voor uw groeps of studiereis met ROHA travel

Hoe gaat u te werk als u met uw groep een reis wilt organiseren?

1. Planning

Bepaal met uw groep de periode dat u op reis wilt en bepaal de reisduur.

2. Budget

Bereken het budget dat voor de reis beschikbaar is en inventariseer de mogelijke bestemmingen.

3. Offerte

Bel voor een informatief en geheel vrijblijvend gesprek met onze adviseurs. Vervolgens krijgt u van ons één of meer geheel vrijblijvende offertes voor uw reis. Indien gewenst kan er een afspraak volgen met ROHA travel om door te praten over uw wensen en de bijpassende mogelijkheden.

4. Informatie bijeenkomst

Indien gewenst kan er door ons een informatiebijeenkomst bij u op de vereniging, gemeente of instelling worden gehouden met één van onze medewerkers. Eventuele wensen worden verwerkt en er wordt binnen 3 (werk)dagen een definitieve offerte gedaan. U overlegt met uw collega’s of medebestuursleden of tot acceptatie van de offerte kan worden overgegaan.

5. Reservering

Na acceptatie van de offerte gaan wij definitief de reserveringen vastleggen. Er wordt uitgegaan van een geschat aantal deelnemers. D.w.z. dat u binnen een van tevoren afgesproken tijd dit aantal kosteloos kunt bijstellen. Mocht blijken dat u toch niet het benodigde minimum aantal deelnemers bij elkaar kunt brengen dan kan binnen een van tevoren afgesproken periode de reis geheel en kosteloos worden geannuleerd.

6. Inschrijfformulier

U deelt de door ons aan u verstrekte inschrijfformulieren uit aan de toekomstige deelnemers en stuurt deze tegelijk of in gedeeltes naar ons toe. Bij dagtochten volstaat een lijst met namen. U houdt ons op de hoogte van eventuele wijzigingen en ook in de tussentijd zijn wij steeds bereikbaar voor eventuele vragen.

7. Reisbescheiden

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangt iedere deelnemer van ons een reisinformatie pakket met deelnemerslijst, vertrektijden, bestemmingsinformatie, reismap, kofferlabels enz. De leiding ontvangt duidelijke instructies, namen en adressen van contactpersonen ter plaatse en in Nederland.

8. Betaling

De betaling van de reis kan d.m.v. factureren door ons aan iedere deelnemer apart of aan de groep als geheel binnen een van te voren overeengekomen periode.

9. Start

De reis kan beginnen!